Rioleringen
Door hun gecombineerde kunststof- en betonexpertise zijn de mensen van Martens in staat complete oplossingen te leveren. Niet alleen voor bijv. woonwijken en bedrijventerreinen, maar ook voor projecten met speciale eisen, zoals havengebieden. Snel en tegen scherpe prijzen.
Meer informatie
Prefab beton
Bij Martens gaan functionaliteit, esthetiek en kostenbeheersing hand in hand. Door slimme toepassing van de prefab elementen van Martens, standaard of op maat gemaakt, ontstaan hoogwaardige constructies met vele voordelen ten opzichte van in het werk gestorte constructies. Martens levert een totaalpakket; van ontwerp tot volledige montage.
Meer informatie
Retail
Martens zet zijn ruime ervaring in om mee te denken met de retailer. Resultaat: goed lopende schappen met een goed rendement waar hij zelf geen omkijken naar heeft. Met één kwaliteitsgezicht dat de kracht heeft de klant over de streep te trekken. Voor de retailer ondersteund met optimaal gecombineerde leveringen, voor de consument met duidelijke informatie en praktische klustips.
Meer informatie
Verhardingen
Functionele bestrating kent vele toepassingen, elk met zijn eigen specifieke eisen. Martens heeft de vereiste technologie om, met een breed en gevarieerd assortiment, aan deze specifieke eisen tegemoet te komen. Of het nu om een fraaie terrassteen gaat, of om een industriële bedrijfsvloer.
Meer informatie
Horizontaal en verticaal transport
Wie een specialist zoekt in specifieke transportoplossingen is bij Teuben, een Martens-werkmaatschappij, aan het juiste adres. Teuben, van huis uit kraanverhuurbedrijf, is uitgegroeid tot een dienstverlener met een steeds breder pakket. Teuben biedt een oplossing op maat op al uw transportvraagstukken.
Meer informatie
Installatiematerialen
Tijd is geld. Daarom richten de mensen van Martens zich op maximale leverbetrouwbaarheid. Zij kennen hun klanten en denken graag met hen mee. Martens combineert een keur aan producten met digitaal bestelgemak. De regionale centra zorgen ervoor dat de klant binnen 24 uur aan de slag kan.
Meer informatie