Altijd een slim idee [EN]

Waar andere leveranciers vaak op de gebaande paden blijven, slaan de mensen van Martens graag nieuwe wegen in naar betere oplossingen.

Je kunt eenvoudig maken wat gevraagd wordt, maar je kunt ook naar een beter antwoord zoeken, naar een slimmer idee. Die drang om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, richt zich zowel op de ontwikkeling van producten en dienstverlening als op de productieprocessen en de algehele bedrijfsinrichting. Noem het eigenzinnig of zelfs eigenwijs - feit is dat de mensen van Martens er in al hun markten veel succes mee boeken.

Oorkonde voor creatief ondernemerschap KvK

Elke dag een klein stapje en soms een grote sprong

Ons motto "Altijd een slim idee" leidt ertoe dat Martens het elke dag een beetje beter wilt doen. Zo zetten we elke dag kleine stapjes vooruit die er mede voor dat we zo in beweging zijn dat er af en toe een grote sprong gemaakt wordt.

Wie bij ons komt kijken naar het nieuwe terrein op Weststad III zal dat in de opzet van het terrein zien maar zeker in de inrichting van onze modernste fabrieken die in de wereld geen navolging kennen.

Zo werken we dagelijks aan verbeteren met soms een mooie innovatie als gevolg hiervan deze instelling.
De Kamer van Koophandel is dat ook opgevallen waardoor Martens als eerst ooit in West Brabant de prijs voor creatief ondernemerschap in ontvangst heeft mogen nemen.

Martens in beweging

Elke week ontvangt Martens een groep bezoekers om in de praktijk kennis te maken met de wijze waarop Martens haar bedrijf heeft ingericht.
Tijdens dit bezoek kunt U zien EN ervaren wat Martens zo bijzonder maakt.

Bent U actief in of om de bouw dan kunt U zich voor zo'n bezoek aanmelden.
Het programma start om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Indien nodig regelen wij voorafgaand een ruimte waarin vergaderd kan worden.